Pályázat

A Lipták Bt-t közel két évtizede alapítottuk, családi vállalkozásként. Fő tevékenységi körként a jelenleg a TEÁOR 45.20'08 "gépjárműjavítás, -karbantartás" kategóriába tartozó szervíztevékenységet határoztuk meg, és azóta is ez cégünk fő profilja, valamint az ehhez tartozó kiegészítő szolgáltatások, úgy mint gépjármű mosás, gumiszerelés és alktarész-kereskedelem. Eddigi tevékenységünk során jelentős ügyfélkörre tettünk szert, számos magánszemély, meghatározó hazai kis- és középvállalkozás, illetve önkormányzat, valamint multinacionális cégek, főként biztosító társaságok alkotják partnerkörünket. Tendenciáját tekintve árbevételünk az ügyfélszámmal együtt még ma is folyamatosan növekszik. Nagyjából ezt követia munkavállalói létszám alakulása is, amelynek éves átlaga az elmúlt években 7-8 fő volt. Az állomány összetételét tekintve 75%-ban fizikai és 25%-ban szellemi tevékenységet végző munkavállalóból állt. Társaságunkeddigi életében eddig néhány számottevő változás történt: 1994-ben alakítottunk ki jelenlegi telephelyünket, családon belül többször átrendeződött a tulajdonosi kör, legutóbb 2008-ban és ezzel módosult a képviseletre jogosult személye is.


Projektünk célja eszközparkunk fejlesztése által a működési hatékonyság javítása, valamint az így adódó, főként gazdasági lehetőségek kiaknázása.


A célok elérése érdekében az alábbi gépjármű szervízrendeléseket rendeltük be: mtorkerékpáűr fékpad, speciális teszter berendezés. Ezen szközök beszerzése támogatja a hagyományos gépjármű szervíztevékenységek mellett az olyan kiegészítő tevékenységeinket is, mint a motorkerékpárok javítása.


A projekt keretében az eszközbeszerzések mellett elvégezünk informatikai fejlesztéseket is, amelyek keretében regisztráltatjuk cégünk számára a liptakbt.hu domain nevet, valamint ehhez kapcsolódóan elvégezzük a szükséges tárhelyfoglalási feladatokat, továbbá elkészítettjük vállalkozásunk honlapját is.


A projekt eredményeként bővül társaságunk szolgáltatási köre (motorkerékpár szervíztevékenységek) és termelési kapőacitása, valamint a műszaki-technológiai színvonal fejlődésével javul a termelékenység és ennek hatására a gazdasági-gazdálkodási eredmények is.


Weboldalunk az alábbi támogatók közreműködésével készült:Új Magyarország Fejlesztési Terv

Európai Unió

MAG ZRt.