Pályázat


A Lipták Bt. által megvalósításra került projekt fő költségeleme a technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése. A vállalkozás által beszerezni tervezett gépek a gépjárműjavításhoz, vizsgálathoz szükségesek. A tevékenység rendkívül gépigényes, mivel a pontos beállítások és mérések csak ezekkel a modern technológiákkal lehetséges. A cég ügyfélköre magánszemélyektől kezdve a fuvarozó vállalkozásokig tart, melyek járműveiket a szervizben javíttatják. Akár időszakos vizsgálatról, akár sérült járműről van szó a beszerzésre kerülő gépek segítenek azok beállításában.

A projekt keretében 1 db fékpad, 1 db osztott lengéscsillapító mechanika, 1 db holtjáték vizsgáló, 1 db fényszóró állító és 1 db futómű állító került beszerzésre

Emellett munkavállalói képzés, üzleti felhőszolgáltatás és napkollektoros rendszer telepítése is a projekt részét képezi.

A fejlesztéssel a vállalkozás növelni tudja a bevételét és a tevékenységi köre is tovább tud bővülni, mely profit növekedést eredményez. Ez a financiális alap hozzájárulhat további fejlesztések megvalósításához, munkavállalók felvételéhez.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból került feltételesen vissza nem térítendő támogatásra, amely a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.